Visma.net support

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi ved hvor vigtig god support er for din forretning, derfor bestræber vi os på at besvare dine spørgsmål og løse dine problemer, så hurtigt som muligt. Det er vores ambition at levere enestående kundeservice!

Det er let at få support, vælg din foretrukne måde:

Online Supportforum

Vores online supportforum tilbyder svar af høj kvalitet til både simple og komplekse spørgsmål. Her finder du:

• Spørgsmål og svar
  • Trin for trin instruktioner
  • Video
  • Dokumentation
  • Meddelelser

Klik her for at komme til online supportforum

Eller kontakt os via denne formular:

Kundenummer
Firmanavn
Kontaktperson
E-mail
Telefonnummer
Beskrivelse af problemet

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.